Tips sentiasa kekal cantik dengan tudung bawal


Tips bagi tudung bawal yang kainnya sedikit lembut bila dah banyak kali dibasuh maka susah cikit tuk bentukkan kat bahagian atas kepala bahagian depan tu kan (yg biasa pakai tudung bawal tahulah...kiki)..ok ni tips Kioskmama kasi tahu sume..kla berlakunya kes mcm ni jgn bimbang caranya mudah aje, sebelum korang iron tudung that mean masa tu iron dah dipanaskan. Sembur kiwi kleen dekat kawasan kepala tudung..dan iron kawasan tu agar mudah korang bentukkan tudung tu..Semburlah banyak yang korang rasa suka..Makin banyak makin keras kain tu tau so secukup rasa ya..eee..Tapi dont worii ok, kalau korang basuh tudung tu, semburan itu akan hilang..tu yg bestnyer tak perlu takut tudung tak kan rosak. Kla kita guna lilin tudung akan rosak dan kesanya akan kekal dah tak boleh tanggal lg.

KIWI KLEEN FABRIC STARCH


2 comments: