Tips sentiasa kekal cantik dengan tudung bawal


Tips bagi tudung bawal yang kainnya sedikit lembut bila dah banyak kali dibasuh maka susah cikit tuk bentukkan kat bahagian atas kepala bahagian depan tu kan (yg biasa pakai tudung bawal tahulah...kiki)..ok ni tips Kioskmama kasi tahu sume..kla berlakunya kes mcm ni jgn bimbang caranya mudah aje, sebelum korang iron tudung that mean masa tu iron dah dipanaskan. Sembur kiwi kleen dekat kawasan kepala tudung..dan iron kawasan tu agar mudah korang bentukkan tudung tu..Semburlah banyak yang korang rasa suka..Makin banyak makin keras kain tu tau so secukup rasa ya..eee..Tapi dont worii ok, kalau korang basuh tudung tu, semburan itu akan hilang..tu yg bestnyer tak perlu takut tudung tak kan rosak. Kla kita guna lilin tudung akan rosak dan kesanya akan kekal dah tak boleh tanggal lg.

KIWI KLEEN FABRIC STARCH


Asalamuailaikum semua....

Nantikan stok baru tudung bawal dengan pelbagai pilihan warna dan corak tungguuuuuuu....eee

TQVM TO KIOSKMAMA CUSTOMER I

tqvm to kioskmama customerrrrr 















Bugs Mechanical Toys yang sgt cuteeeee....


READY STOCK!!
Bugs Mechanical Toys

Size: approx L2 x W1.5 x H1.5 inches
Cute and colourful design
Bug will move when wind up the white button
Operate on two action: turn in circle and topper over
Price: RM 3.00 for 1pc
RM 5.00 for 2pcs
 
(harga tidak termasuk kos penghantaran)

posto... posto...

perhatian! perhatian! perhatian! stok tudung masih byk lg tak sempat mama upload lg..so tguuuuuu...

Tudung Bawal Crown (bidang 45)





Note:
crw4-sold
crw6-sold
crw3-sold
crw7-sold
crw2-sold
crw1-sold
crw5-sold
crw8-sold